Ramsalt
Ciao Bodø!
Mars 2023 åpner vi endelig dørene og gleder oss til å ønske hele Bodø velkommen inn i varmen. Har du lyst til å forhåndsreservere bord allerede nå?
Sorrento
Inspirert av Sorrento
Det italienske kjøkkenet er fullt av fantastiske råvarer og smakfulle retter. Hver region har sine spesialiteter og tradisjoner som de er ekstra stolte av, akkurat som vi er stolte av de forskjellige restaurantene våre. På Olivia Ramsalt er vi inspirert av havnebyen Sorrento. Buon viaggio!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Olivia Ramsalt
Åpner snart

Velkommen til Olivia Ramsalt!

Mars 2023 åpner vi endelig dørene og gleder oss til å ønske hele Bodø velkommen inn. Bookingkalenderen er ikke åpen enda, men vi tar imot bookingforespørsler på mail hvis dere har lyst til å planlegge allerede nå: ramsalt@olivia.no.

Restauranten åpner i to omganger; først åpner vi delen inn mot Sjøgata i mars, før resten av restauranten ut mot kaia med uteservering åpner i mai.

A presto – vi sees snart!

Olivia Ramsalt

Vår nordligste restaurant ligger i Bodøs nyeste bydel og havnepromenade: Ramsalt. Kort vei fra jernbanestasjonen og hurtigrutekaia kan du nyte utsikten mot havet og skimte Lofoten i det fjerne. På sommeren kan du sitte ute i midnattssol på uteserveringen vår. Med andre ord, et perfekt sted for en matpause mellom alle naturopplevelsene området har å by på.

Hver Olivia-restaurant er inspirert av forskjellige italienske byer, og Olivia Ramsalt er inspirert av havnebyen Sorrento. Her er sjømat i fokus, som du vil se i menyen. I tillegg til lokale retter finner du så klart også klassikere du kanskje har smakt hos oss før hvis du har besøkt oss andre steder.

Sorrento

Vårt italienske kjøkken

Akkurat nå jobber vi menyen til Olivia Ramsalt og gleder oss til å introdusere den snart. Du vil så klart finne klassiske Olivia-retter som du kanskje har smakt når du har besøkt oss andre steder, men også nye retter som er inspirert av matkulturen i Bodø og så klart Sorrento, som er inspirasjonen til akkurat denne Olivia-restauranten.

Med kjærlighet for vin

Vi er stolte av å ha et stort utvalg og mange italienske regioner på vinkartet vårt. Du vil finne musserende fra nordlige Trentino-Alto Adige helt ned til Chardonnay fra Sicilia; klassiske rødviner fra Piemonte og Toscana til vin fra mindre kjente regioner som Marche og Campania.

Olivia a casa

… et Olivia-måltid hjemme! Noen dager passer det best å ta med take away. Da står kokkene våre står klare til å lage pizza, pasta og andre retter fra menyen som du enkelt kan hente i restauranten og nyte hjemme. Buon appetito!

Sala Privata

På Olivia Ramsalt får vi to chambre séparée, private rom der vi kan arrangere intime og uformelle middager samt møter og seminarer for opp til 18 personer. Vi skreddersyr gjerne et selskap med mat og drikke som passer deg og dere – som gir en uformell, annerledes og autentisk opplevelse.

Aperitivo all'Italiana

I Italia samles nære og kjære til aperitivo, som helt enkelt betyr en drink før maten. Dette er bare en av de mange tingene vi elsker med den italienske kulturen, og som vi tar med oss til Olivia. På menyen vår finner du alt fra aperitivo-drinker til spennende cocktails som passer både før og etter måltidet. Cin cin!

Driftsjef

Angelos Aligiou
angelos.aligiou@olivia.no

Restaurantsjef

Martine Davidsen
martine.davidsen@olivia.no

Kjøkkensjef

Konstantinos Papadopoulos
konstantinos.papadopoulos@olivia.no